Baltus Bloembollen presenteert vernieuwde catalogus voorjaar 2018

Baltus Bloembollen presenteert de nieuwe catalogus voor het voorjaar van 2018: één catalogus met het hele assortiment!

Voorheen presenteerden wij onze producten in aparte catalogi per productcategorie. Om overzicht te creëren, is ervoor gekozen om dit seizoen het gehele assortiment in één catalogus te plaatsen. In de catalogus zijn onze nieuwste concepten, trendy geschenken en uiteraard onze uitgebreide assortiment aan kleurrijke bloembollen te vinden. Ons ruime assortiment en complete concepten op maat zijn ontwikkeld om de klantbeleving te verbeteren en impulsaankopen te stimuleren.

Vernieuwde catalogus

Omdat Baltus een van de grootste leveranciers in Nederland en Europa is, is de catalogus volledig Engelstalig. De uitstraling van de catalogus sluit aan bij onze producten: natuurlijk, kleurrijk, stoer en trendy. 

Nieuwe cappers & producten

Niet alleen onze catalogus is nieuw. De cappers van onze ‘eten uit eigen tuin’-producten zijn ook vernieuwd. De cappers hebben een natuurlijke uitstraling en trekken de aandacht door het 'Grown your own'-logo. Daarnaast hebben wij het assortiment met cadeau-artikelen uitgebreid met nieuwe producten, zoals de 'Delicious Drawer' en de 'Starter Kid'. De nieuwe cappers en producten zijn uiteraard in de catalogus te vinden.

Quick2Order-app

Bij alle producten in de catalogus is een scancode te vinden. Deze code is te scannen zodat u eenvoudig de producten kunt bestellen met de Quick2Order app. Heeft u deze nog niet gedownload? Download deze dan nu! Uiteraard zijn de producten ook via onze prijslijst en website te bestellen.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */