Keukenhof opent haar deuren!

Keukenhof

Het is lente en de bloemen staan in bloei. Dat betekent dat Keukenhof haar deuren weer opent! In Keukenhof staan op ruim 32 ha meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei en er zijn wel 800 verschillende soorten tulpen te vinden. Vanaf 23 maart tot en met 21 mei 2017 zijn de mooiste lentebloemen bewonderen in Keukenhof.

De manier waarop Keukenhof de bloembollen presenteert is bewonderingswaardig. Goed presenteren is dan ook de basis voor een succesvolle verkoop van bloembollen. Wij helpen u graag om bloembollen op de beste manier te presenteren door concepten op maat te bieden.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */