Lente, tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Vandaag is de lente officieel van start gegaan! Maar wist u dat de lente pas écht begonnen is wanneer de eerste lentebloemen zich weer laten zien?

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat de dagen langer worden, de vogels fluiten, dieren ontwaken uit hun winterslaap, de zon zich vaker laat zien, de terrassen vol zitten, maar natuurlijk ook dat de lentebloemen zich weer laten zien!

Een van de eerste lentebloemen die zich laat zien, is de narcis. Als de narcis zich weer laat zien, dan is het voorjaar echt begonnen. Er zijn wel 35 verschillende soorten narcissen, maar de bekendste en populairste soort is toch wel de gele narcis. Door de felle kleur valt deze narcis natuurlijk goed op in de vaak nog kale tuinen.

Nu het weer lente is, kunnen de zomerbollen weer geplant worden! Veel mensen willen ook in de zomer genieten van een bloeiende tuin. Voor de zomer zijn er dan ook zomerbloeiende planten, zoals gladiolen, lelies, dahlia’s en anemonen. Deze zomerbloeiers staan bekend om hun fantastische kleuren. De meest populaire zomerbol is de Dahlia, omdat deze in veel soorten en kleuren verkrijgbaar is.

Het is dus weer tijd om te genieten van de lente, tijd om de bloemetjes buiten te zetten!

Voorjaarsbloembollen

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */