Branche overzicht

Branche informatie:

Baltus Bloembollen biedt concepten voor elke branche aan. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij u de mogelijkheid gericht op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor uw vakgebied. Zo bieden wij voor de retail kant en klaar concepten aan om u te ontzorgen als klant. Daarnaast hebben wij voor de hoveniers speciale bulkproducten en kunt u als bloemist profiteren van de speciale prijzen!


tuincentra winkelpresentaties

Tuincentra

Een tuincentrum kan de bloembollenverkoop op verschillende manieren gestalte geven. In de visie van Baltus gaat een succesvolle verkoop uit van een presentatie van grootverpakkingen bloembollen. Ons doel is om u als klant te ontzorgen. Door concepten op maat en een breed assortiment kunnen wij u wensen volledig voorzien. Ieder seizoen wordt er op de nieuwste trends ingespeeld met nieuwe ontwerpen, verpakkingen en producten.

Compleet aanbod, inclusief display materiaal;
Binnen 24 uur uitlevering;
Concepten op maat.


Hoveniers

Bloembollen kunnen voor u als hovenier een goede omzetmaker zijn. Zo bieden wij speciaal voor alle hoveniers bulkverpakkingen aan. Hierdoor kunt u voordelig inkopen. U kunt door de diverse soorten bloembollen een kleurrijke tuin creëren voor een lage prijs. Daarnaast bieden wij speciale gemixte pakketten aan, zodat uw klant voor een langere tijd bloei in de tuin heeft.

Profiteer van de bulkproducten voor hoveniers;
Geen minimale besteleenheden;
Binnen 24 uur uitlevering.

Branche Hovenier bloembollen


branche bloemisten

Bloemisten

Bloembollen zijn een goede aanvulling voor het assortiment in de bloemisterij. De truc is het juiste aanbod kiezen. Dit betekent afwijken van de gebaande paden en de juiste presentatie en soorten bloembollen uitkiezen, die aansluiten op uw eigen assortiment en imago. Naast de grootverpakkingen van bloembollen bieden wij ook trendy cadeaus aan!

Profiteer van de speciale prijs voor bloemisten;
Toepasselijk presentatiemateriaal;
Geen minimale besteleenheden.


Export

Wij zijn gespecialiseerd in het exporteren van bloembollen, zowel binnen als buiten Europa. Wij hebben meerdere vaste klanten in het buitenland. Bij alle producten leveren wij de juiste certificaten. Wij kunnen onze klanten ontlasten door al het papierwerk voor hen te verzorgen. Van het certificaat van oorsprong tot de EUR-1.

Levering van de juiste certificaten;
Verzorging papierwerk;
Levering ook buiten Europa.

Export bloembollen

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */