Bloemist

December acties

Ook profiteren van onderstaande acties?
Wees er snel bij, de acties zijn geldig t/m 1 januari 2017!

U kunt ons bereiken op (+31) 0578 579999 of laat ons per mail uw gewenste actie(s) weten.

Actie Amaryllis

actie amaryllis bollen

Actie Urban Cadeautas

urban cadeau actie


Actie Stapelkorting*

stapelkorting actie

*Diverse verpakkingen


Bloemisten

De bloembollen zijn een hele goede aanvulling voor het assortiment in de bloemisterij. De truc is het goede aanbod kiezen en dat betekent afwijken van de gebaande paden en de juiste presentatie en soorten bloembollen uitkiezen die aansluiten op uw eigen assortiment en imago. Op deze wijze kan ook een bloemisterij succesvol bloembollen verkopen.

Kenmerken voor optimale bloembollenverkoop in uw bloemisterij

  • Presentatie
  • Assortimentskeuze
  • Beperkte hoeveelheden
  • Een connectie maken met uw belangrijkste artikelen, door bijvoorbeeld calla’s ook als bloembol aan te bieden, en deze als bloeiend product bij de bloembollen presenteren.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */