Tuincentrum

December acties

Ook profiteren van onderstaande acties?
Wees er snel bij, de acties zijn geldig t/m 1 januari 2017!

U kunt ons bereiken op (+31) 0578 579999 of laat ons per mail uw gewenste actie(s) weten.

Actie Amaryllis

actie amaryllis bollen

Actie Urban Cadeautas

urban cadeau actie


Actie Stapelkorting*

stapelkorting actie

*Diverse verpakkingen


Tuincentra

Een tuincentrum kan de bloembollenverkoop op verschillende manieren gestalte geven. In de visie van Baltus gaat een succesvolle verkoop uit van een presentatie van grootverpakkingen bloembollen in manden (moduleverkoop). Daarnaast is onderdeel van de presentatie de tafelpresentatie met losse bloembollen (met scanbaar steeketiket).

 

Naast deze basis zijn er mogelijkheden om de presentatie uit te breiden met een traditionele presentatie waarbij een oudhollandse platte kar, bollenmanden en bollenkisten de basis vormen. Wilt u de bloembollen aan een wand presenteren kunt u bij Baltus kiezen voor de premium line kleinverpakkingen.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */