Certificaten

Efsa_logo_metpayoff_onder-02-01

EFSA

Baltus is officieel EFSA member.

De missie van de EFSA is om een inspiratiebron te zijn. Daarnaast deelt de EFSA toekomstige trends met haar leden, detailhandel en consumenten. Door middel van gezamenlijke initiatieven en een netwerk van betrokken ondernemers, helpt de EFSA om vorm te geven aan huidige trends in de markt en deelt zij haar kennis tussen de belangrijkste spelers binnen de industrie.

Meer lezen over EFSA Membership

Florimark Good Trade Practice

Baltus is erg trots dat de MPS haar inspanningen heeft beloond met een certificaat voor het voldoen aan de markteisen voor traceerbaarheid, kwaliteitszorg en ketenkwaliteit en het inspelen op verscherpte eisen van retailorganisaties en detaillisten!

Ook het keurmerk Florimark TraceCert is ons toegewezen, waarbij tevens versheid, opslag en voorraadbeheer voldoen aan de strenge eisen van de MPS.

Meer lezen over het keurmerk Florimark TraceCert

EU_Organic_Logo_Colour_Version_54x36mm_IsoC

SKAL

Baltus biedt biologische bloembollen aan. Deze bloembollen hebben hiervoor het SKAL certificaat ontvangen.

Zo kunnen klanten ervan op aan dat de biologische producten van Baltus écht biologisch zijn. Daarnaast geeft het certificaat de visuele identiteit van de biologische landbouw weer.

Skal certificaat bekijken

Logo Inspiration tour met Pay off 150dpi-01

Inspiration Tour

De Inspiration Tour is een gezamenlijk initiatief van leveranciers uit de tuinbranche, gevestigd in Oost-Nederland. Elke leverancier is specialist in de tuinbranche en beschikt over een showroom vol inspiratie, winkelpresentaties en concepten. De leveranciers liggen op een minimale afstand van elkaar, waardoor u meerdere per dag kan bezoeken!

Kijk voor meer informatie en data over de Inspiration Tour

Logo KAVB-01

Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur

Baltus Bloembollen is lid van de KAVB.

De organisatie is in 1860 opgericht en is hiermee de oudste, nog in de oorspronkelijke vorm bestaande, zelfstandige agrarische belangenbehartiger.

De belangrijkste activiteiten van de KAVB zijn het verstrekken van kennis en informatie aan de leden, collectieve belangenbehartiging en dienstverlening voor leden.

Meer lezen over de organisatie KAVB

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */