Baltus Bloembollen lanceert bestel app!

Eenvoudig en snel bestellen
Baltus Bloembollen is altijd innovatief op gebied van de verkoop van bloembollen. Elk seizoen komen we met nieuwe trendbewuste presentaties en proberen we onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dat is de reden dat we samen met onze EFSA partners Esschert Design en Velda een bestell app hebben ontwikkeld voor onze klanten.

Quick2order app
Met de Quick2Order app kunt u eenvoudig en snel bestellen. De app biedt toegang tot het volledige assortiment en prijzen van Baltus Bloembollen. Stel eenvoudig een (na)bestelling samen, onder andere door middel van het scannen van barcodes.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */