Inspiration Tour

Inspirerende tour langs showrooms van leveranciers uit de tuinbranche. Bezoek meerdere showrooms op één dag in Oost-Nederland.

Diverse leveranciers uit de tuinbranche openen hun deuren voor u van 2 t/m 6 oktober! De Inspiration Tour is een gezamenlijk initiatief van leveranciers uit de tuinbranche, gevestigd in Oost-Nederland. Iedere deelnemer is specialist in de tuinbranche en beschikt over een showroom vol inspiratie, winkelpresentaties en concepten. Door de minimale afstand tussen de leveranciers in deze regio kunt u verschillende showrooms per dag bezoeken.

Locaties

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */