Save bees & butterflies!

Insecten zijn onmisbaar

Insecten spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem. Het zijn belangrijke bestuivers voor bloemen, fruit en groenten. Driekwart van de landbouwproducten is afhankelijk van insecten. Denk hierbij aan voedsel zoals fruit, groente, koffie, cacao, noten en plantaardige olie.

Bees

Bijen en vlinders met uitsterven bedreigd

Bijen en vlinders hebben het echter steeds moeilijker. In 2016 concludeerde het Intergouvernementele Platform voor Biodiversiteit en Ecosysteemdiensten (IPBES) dat het niet goed gaat met de dieren en insecten die gewassen moeten bestuiven. Dit heeft dan ook grote gevolgen voor de mens.

Butterfly

Het uitsterven van de bijen en vlinders heeft verschillende oorzaken. Ten eerste is het toenemende gebruik van pesticiden een bedreiging voor de insecten. Deze bestrijdingsmiddelen doden insecten of brengen de voortplanting van de insecten in gevaar. Ook een tekort aan bloemen zorgt ervoor dat bijen wegblijven. In het voorjaar zijn honingbijen op zoek naar vers stuifmeel en nectar, maar dit is steeds minder te vinden in tuinen.

Nieuwe productlijn: Bees & Butterflies!

Om de bijen en vlinders te redden van uitsterving hebben wij een nieuwe productlijn: Bees & Butterflies. De producten in deze lijn zorgen voor een aantrekkelijke tuin voor bijen en vlinders. Verwelkom bijen en vlinders met de voorjaarsbloeiende bollen. Honingbijen, vlinders en hommels zullen het geweldig vinden.

Insectenhotel

Don't worry, bee happy

Sla dus twee vliegen in een klap met onze Bees & Butterflies-producten: geef jezelf een bloeiende tuin en de bijen en vlinders een thuis!

Bees and butterflies

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */