Tuinieren met kinderen: ontdek, leer en geniet!

Voor kinderen is het goed om buiten bezig te zijn, vrij te spelen en de natuur te ontdekken. Dit heeft een positief effect op de ontwikkeling van hun zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden en creativiteit. Belangrijk dus om lekker naar buiten en de natuur in te gaan! Er zijn verschillende manieren om kinderen in contact te brengen met de natuur.

Bloembollen planten

Bloembollen planten is een leuke klus om samen met kinderen te doen. Ze kunnen zelf de kleuren uitkiezen die in het voorjaar te zien zullen zijn. Vervolgens kunnen ze helpen met het planten van de bloembollen in de grond. Het resultaat: een prachtige en kleurrijke tuin en trotse kinderen als de bloembollen gaan bloeien!

   

Kweek je eigen groente en fruit!

Een andere manier om kinderen de natuur te laten ontdekken is een moestuin. Een moestuin is hot! Een moestuin geeft kinderen de mogelijkheid om op avontuur te gaan in de natuur. Ze kunnen lekker met de handen in de aarde wroeten en spelenderwijs leren waar hun eten vandaan komt! Voor kinderen is het leuk om eigen fruit en groente te kweken. Ze maken het hele proces mee: van het planten van het zaadje tot aan lekkere verse groente of vers fruit. Leuk, leerzaam én gezond dus!

Kweekcadeaus

Met de kweekcadeaus voor kinderen kunnen kinderen de natuur ontdekken. Het graspoppetje Balti, Mr Bart en de Magic Bean zijn leuke en simpele manieren om kinderen in contact te brengen met de natuur. En met de Starter Kid Fruit en de Starter Kid Vegetable kunnen ze hun eigen groente en fruit kweken. Het proces van eigen eten kweken en het groeien van plantjes is interessant en leerzaam voor kinderen! Wat is er nou leuker dan een zaadje planten en wachten tot het uitgroeit tot een plantje?

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */