Baltus grote winnaar van de Tulpenbollentest 2019!

De tulpenbollen van Baltus Bloembollen zijn als winnaar uit de tulpenbollentest 2019 van het tv-programma BNN VARA Kassa gekomen! Volgens de specialisten van BQ Support zijn de tulpenbollen van Baltus “een prachtige mix”. Bovendien komen onze tulpenbollen het beste overeen met de verpakking en zijn alle tulpen tot bloei gekomen.

"Al met al een prachtige mix"

Monique van Grieken, diagnostiekspecialist bij BQ Support, over de tulpenbollen van Baltus Bloembollen: “Als ik de volgende monsters bekijk, dan zijn die hartstikke mooi opgekomen. Ik heb er geen enkele gemist. Er zitten verschillende tinten in. En als ik dan de capper bekijk, dan zijn inderdaad de tinten op de capper staan vertegenwoordigd in de mengsels die wij geplant hebben. Al met al een prachtige mix!”.

De uitslag

Benieuwd naar de gehele uitslag? Bekijk de uitslag hieronder!

Tulpenbollentest 2019

Het televisieprogramma BNN VARA Kassa doet regelmatig producttests. Vanwege de populariteit van de tulp, heeft het programma dit jaar de tulpenbollen getest. In samenwerking met BQ Support de tulpenbollen van 7 verschillende merken getest. BQ Support is een bedrijf dat bloembollen onderzoekt en beoordeelt op de kwaliteit. In het najaar van 2018 heeft BQ Support de bloembollen geplant op het speciale Kassa-perceel. Halverwege mei werd het resultaat beoordeeld door Monique van Grieken, diagnostiekspecialist bij BQ Support. Hierbij heeft zij gekeken of de uitgekomen bloemen overeenkomen met de beschrijving en foto’s op de verpakking.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */