Zien we u op de IPM Essen en de TREx? Vraag uw vrijkaarten aan!

Ook dit jaar is Baltus Bloembollen weer aanwezig op de IPM Essen en de TREx! Zoals elk jaar kunt u hier kennis maken met onze nieuwste producten en concepten.

Beurs Baltus Bloembollen

IPM Essen

IPM Essen

De IPM Essen is een internationale beurs met de laatste trends en nieuwste producten op het gebied van tuinbouw. Al 25 jaar is Baltus Bloembollen te vinden op deze beurs. Dit jaar hebben wij echter een nieuwe plek! Doordat wij EFSA Member zijn staan wij op de beurs tussen de andere EFSA Members. Daarom kunt u ons dit jaar vinden in Hal 6 Stand 6F17. De IPM vindt plaats van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 januari.

TREx

Op 7 en 8 februari is Baltus Bloembollen te vinden op de TREx in Nieuwegein. De TREx is een uniek evenement voor de (inter)nationale tuinretail dat gericht is op informeren en inspireren op het gebied van nieuwe winkelconcepten. Op de TREx zullen wij dan ook een geheel nieuw winkelconcept presenteren dat u niet mag missen!

TREx logo

Vraag uw vrijkaarten aan!

Wij presenteren u graag onze nieuwste winkelconcepten en producten op de IPM Essen en de TREx. Daarom hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar.Hopelijk mogen wij u begroeten op de IPM Essen en de TREx!