Over ons

baltus bloembollen 1980

Een gerenommeerd bloembollenbedrijf

Baltus Bloembollen is opgericht in 1980 door Hans en Peter Baltus. Oorspronkelijk was Baltus Bloembollen gevestigd in Apeldoorn, maar door ruimtegebrek is het bedrijf in 1997 verhuisd naar Vaassen. Baltus Bloembollen is een bloembollen groothandel met een Cash&Carry afhaalcentrum van 7000 m2. Bij het afhaalcentrum komen vele groenhandelaren uit heel Europa bloembollen inkopen.


De Groothandel

Vanuit Vaassen levert Baltus Bloembollen direct aan de detaillist en wederverkopers. Met korte levertijden, veel presentatiemogelijkheden en leveringen direct uit voorraad gedurende het hele jaar is Baltus al tientallen jaren een toegewijde en gerenommeerde bloembollen groothandel. Daarnaast kunnen detaillisten en wederverkopers dagelijks zelf de bloembollen uitzoeken in het enorme Cash&Carry afhaalcentrum.

Baltus Bloembollen Pand


over baltus bloembollen

De producten

Baltus is de specialist in grootverpakkingen bloembollen. Met een assortiment van meer dan 500 soorten in grootverpakkingen is Baltus één van de belangrijkste leveranciers in Nederland en Europa. Daarnaast wordt het assortiment gecomplementeerd door een groot aantal innovatieve productlijnen.


De uitdaging

De grootste uitdaging voor Baltus Bloembollen is permanent met tevreden klanten werken aan het succesvol verkopen van bloembollen. Vertaald in daden betekent dat:

Snelle leveringen;
Een eerlijke prijs;
Alle bloembollen uit voorraad leverbaar;
Zakendoen op een maatschappelijk betrokken wijze.


Ons team

Met deze enthousiaste groep mensen werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze producten, het uitwerken van nieuwe innovatieve concepten, het luisteren naar onze klanten en hun wensen. We stellen ons graag even aan u voor:

Hans Baltus

Hans Baltus

John Smit

John Smit

Andre-Jan Oldenkamp

Andre Jan Oldenkamp

Ellen Hazelaar

Ellen Hazelaar

Bas Bruggeman

Bas Bruggeman

Ank Hendriksen

Ank Hendriksen

Angelique de Bruijn

Angelique van Eelen - de Bruijn

Sandy Brockhoff

Sandy Brockhoff

Esther van Houten

Esther van Houten

Jette Mennink – Hurkens

Jette Mennink Hurkens

Anke de Graaf

Anke de Graaf

Camiel Verhagen

Camiel Verhaegen

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */