Wat is de visie van Baltus?

De visie van Baltus Bloembollen is POSITIEF:

IMG_3793

Presenteren

Bloembollen zijn echte impuls producten. Daarom zijn presentatie, beleving en emotie de 3 kernwaarden in de keten naar verkoopstimulatie.

Ontzorgen

Met Baltus bent u verzekerd van een professionele begeleiding en ondersteuning van uw inkooporder. We leveren altijd vers en uit voorraad.

Stimuleren

Door een totaalconcept neer te zetten, met een echte sfeerbeleving, creëren wij altijd de optimale impuls voor de consument. Hiermee kunnen wij extra omzet per vierkante meter realiseren!

Innoveren

Door middel van innovatief werken en denken weet Baltus jaarlijks meerdere nieuwe producten en presentaties te bieden.

Trendbewust

Door actief en gericht om te gaan met assortiment en presentatie biedt Baltus altijd een actueel assortiment gericht op de laatste trends.

Inspireren

Door tijdig in te spelen op de trends en ontwikkelingen in de branche kan Baltus totaaloplossingen bieden waardoor de consument geïnspireerd wordt en u het maximale verkoopresultaat kunt behalen.

Efficiëntie

Door u te voorzien van alle wenselijke verkoopinformatie, kostenberekeningen, omzet per m2 en omzetperspectieven benaderen wij de markt op een andere manier dan onze collega's.

Functioneel

Door te luisteren naar onze klanten kunnen wij op voorhand obstakels opvangen en vermijden. Daarnaast bieden wij u gedegen en onderbouwd advies.

Winkelconcepten voor de optimale klantbeleving

De klantbeleving staat centraal in de ontwikkelingen die we doorvoeren op de winkelvloer. Het is niet alleen belangrijk om de aandacht trekken van de consument, maar ook om de juiste informatie te bieden zodat de consument tot aankoop overgaat. Neem de consument mee in uw verhaal en durf keuzes te maken in het juiste assortiment. Op deze manier kunnen wij gezamenlijk de consument inspireren, maar bovenal vermaken. Bloembollen zijn wel degelijk hot! U moet ze alleen wel durven tonen! Daar zien wij onze toegevoegde waarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag meer informatie aan
/* */